Reigerstraat 37
2802 EM Gouda
0182 515 657
directie.degoudakker@degroeiling.nl

Peuterspeelzaal De Goudrakkers

Spelenderwijs voorbereiden op de basisschool

Peutergroep de Goudrakkers
Ter voorbereiding op de basisschool kunt u er voor kiezen om uw kind naar een peutergroep te laten gaan. KMN Kind & Co verzorgt op basisschool de Goudakker de peuteropvang.
Op de peutergroep leren de kinderen samen spelen en samen leren. Sociaal-emotionele en motorische vaardigheden worden ontwikkeld evenals taal- en rekenvaardigheden. De peuteropvang en basisschool werken nauw samen, vooral de kleuterklas en peutergroep doen regelmatig activiteiten samen. De overgang naar de basisschool gaat op deze manier op natuurlijke wijze.
De peutergroep biedt opvang op alle werkdagen van 08.30u-12.30u.
Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de website van peutergroep https://www.kmnkindenco.nl/pg/peutergroep-gouda-goudrakkers/

Bezichtiging, vragen of inschrijven
U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze BSO en peutergroep locatie. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met clustermanager Bianca Vroegindewei via b.vroegindewei@kmnkindenco.nl of 06-50099403.

Voor vragen over plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met de afdeling Planning van KMN Kind & Co via planning@kmnkindenco.nl of  via telefoonnummer 030 - 600 47 50.